Like my page:

 

Facebook                                    Instagram

 

 

 Naam: Kristian Giesen

 Leeftijd: 30

 Hobby: Fotografie

 

 

 

Sinds eind 2013 ben ik me gaan verdiepen in de 'sportfotografie' bij de plaatselijke voetbalverenigingen, Asc'62 / Sv Dalfsen.

Dit eerst veelal bij de jeugd en zo langzamerhand richt ik me op de 1e elftallen van beide verenigingen.

 

Hoe ik bij de voetbal terecht ben gekomen is omdat ik altijd zelf heb gevoetbald ruim 18 jaar, en door 2 ernstige blessures heb ik moeten stoppen met deze mooie sport.

 

Maar niet alleen fotografeer ik voetbal, vanaf eind 2014 kwam ik ook geregeld bij de handbal dames Sercodak Dalfsen die zich later Morrenhof Jansen tophandbal Dalfsen noemde. Dit om me te ontwikkelen op meerdere sporten om zo doende verder te gaan in de 'sportfotografie' Want ik zou graag verder willen hiermee. Helaas is deze tak van topsport inmiddels verloren gegaan.

 

''Sport is geweldig om te fotograferen, alles zit erin. Actie, emotie, En om dat vast te leggen is schitterend''.

 

Sinds November 2015 ben ik ook te vinden bij  Hedon in Zwolle. Om hier mooie platen te kunnen schieten van verschillende artiesten. Wie daar allemaal komt kan u op hun site bekijken.

 

Begin 2016 ben ik bij Landstede aan het fotograferen, dit bij zowel Basketbal en Volleybal. Een hele mooie hal om foto's te maken en ben er bijna iedere thuisduel te vinden van beide takken van sport. Ook fotografeer ik de dames van Regio Zwolle Volleybal.

 

Ook fotografeer ik voor Persbureau Orangepictures, hier heb ik geregeld opdrachten voor, veel zijn er te vinden onder het kopje 'publicaties' 

 

 

Heeft u vragen of wilt u contact met mij opnemen dit kan altijd via het contactformulier.